Óvodai Évkönyv – Legyen saját mesekönyvetek!

Lili_Kesz_jellel-300x300Őrizzétek egy igazán mutatós és időtálló formában az elmúlt bölcsődés, óvodás avagy kisiskolás év emlékeit és a kis társakat összegyűjtve. Lepjétek meg vele az óvónéniket, dadusokat, gondozó-, tanítónéniket és nem utolsó sorban magatokat!
Az Én Kicsi Könyvem sorozatának legújabb “gyermeke” az Óvodai Évkönyv, mellyel megalkotjuk 0-10 éves gyermekekből álló csoportok saját mesekönyvét.

 

 

Az Évkönyv felépítése:

Egyedi oldal – minden gyermeknekóvónéni oldal
Egy kedves illusztrációban megjelenik a fényképük, egyedileg készített jelük, választható továbbá, hogy rajzuk, kézlenyomatuk vagy pár soros emlék, gondolat látható akár az óvónéniktől.

 

Óvónénik oldala
Természetesen az óvónénik, dadusok is külön oldalt kapnak, ahová a lurkók véleményit is beillesztjük.

 

Emlékoldal
Elmaradhatatlan részét képezi, hisz itt találhatók az év jelentős eseményei, vagy a kevésbé jelentőségteljesnek tűnő, de szülői szívnek annál fontosabb hétköznapi fotók.

11065181_886366391406031_445546990_o

Forma
20 x 20 cm-es kemény borítós könyvként ölt formát a Cewe nyomdájának köszönhetően. A borító első oldalán a csoport jele található, mely szintén egyedileg készített. A hátulján pedig a névsor járul hozzá, hogy ne merüljenek a feledés homályába az egykori társak.

Évzáróra, ballagásra legyen saját mesekönyvetek!

logo 150x150

Én Kicsi Könyvem
www.enkicsikonyvem.hu
info@enkicsikonyvem.hu

 

 

 

óvodás évkönyv plakát