Csutka bababizi

csutka-bolt-kintCsutka bababizi

A II-III. kerület között, a leendő budai „Gozsdu udvar” Buda régi/új bevásárló központjában találhatjátok kis üzletünket. Fonódó villamos, HÉV , 86, 260 és 160 busz vonalán könnyen eljuthatsz hozzánk.

Bizományi boltunkban igényes használt gyermek ruházat kereskedésével foglalkozunk, 56-140 méretig, de előfordulnak nagyobb méretek is időnként. Boltunk árukészletét kizárólag a mamák, nagymamák által behozott kinőtt, jó állapotban lévő termékek adják.

csutka-boltNálunk böngészhetsz kedvedre, de ha szükséges, szívesen segítünk. Néha nem is gondolnád, hogy ha keresel valamit, de te nem találod, mi mégis tudunk megoldást javasolni.
Míg te nézelődsz, szívesen lefoglaljuk gyermeked játékokkal, bábozással, rajzolással… (ez nagyon hasznos tud lenni ruha-, cipőpróbáláskor!)

Összekötheted ajándékvásárlással is a nálunk töltött időt, mert nagyon kedves, hangulatos lakás kiegészítőket, ajándéktárgyakat találsz nálunk.
Gyerekszobai lámpák, konyhai kiegészítők, süteményestálak, bögrék, faliórákat kínálunk.

Igyekszünk készletünket, úgy összeválogatni, hogy az anyukák akár tetőtől talpig divatosan felöltöztethessék gyermeküket jóval olcsóbban, mintha azokat újonnan kellene megvenni. A kicsik (56-98) nem tudják „elhordani” ruháikat, csak kinövik azokat, de azt nagyon hamar. A nagyobbak (104-140) közt is nagyon sokszor találhatsz igazi kincset, márkás dzsekit, nacit, felsőt, cipőt, megfizethető áron. Bölcsibe, oviba kiváló váltóruhákat, cipőket találsz, és ezzel rengeteget spórolhatsz. Arra is gondolhatsz, hogy némely darabot, amennyiben még jó állapotban vannak, visszahoz hozzánk eladásra.

csutka-disztargyakA boltban lévő ruhák többsége az aktuális évszakhoz igazodik, de nem esünk kétségbe, ha decemberben rövid ujjú pólót kérsz vagy úszódresszt keresel hozzá illő papuccsal. Ez nagyon jól jön, ha a tanító néni egy előadásra mondjuk pont kék pólót kér vagy éppen télen mennétek egy pancsolós napra/hétvégére és kiderül, hogy a kicsi kinőtte a nyári fürdős holmit.

A bizományosi nyilvántartásunk naprakész, bármikor látjuk az aktuális állapotát a hozzánk beadott ruháknak és így az elszámolás gördülékenyen halad.

Az épp aktuális kéréseket, kifogyóban lévő készletigényünket a facebook oldalunkon nyomon követheted és ha van éppen a keresett ruhából örömmel fogadjuk, ha behozod hozzánk.

Régi hagyományunk a kívánság füzet vezetése, ahová felírjuk igényedet és értesítünk, amint érkezik hozzánk.

Kínálatunk:
csutka-bolt2- Babakelengye (body, rugdalózó, kocsi kabát, kocsi cipő, hordozó, stb)
– Lányka-, fiú felsőruházat, cipő 18-35/36 méret
– Nadrágok, mackónadrágok, leggingsek
– Overál, sínadrág, anorákok
– Mellények, pulóverek, kapucnis  , cipzáras felsők, polár felsők
– Baby és lányka ruhák, blúzok
– Sapkák, sálak, kesztyűk
– Zoknik, harisnyák
– Alsóruházat

Az aktuális kínálatunkról érdeklődj elérhetőségeinken!

Garantált padlás hangulattal, kedves kiszolgálással és naponta bővülő árukészlettel várunk!

csutka-biziCSUTKA BABABIZI
Cím: 1036 Budapest, Nagyszombat utca 14. (Árpád Gimnáziummal szemben)
Nyitva tartás: H-P: 10:00-18:00, Szo: 10:00-14:00
Elérhetőség: +36 30 6350156
Facebook

A CSUTKA BABABIZI Babamama.info Klubkártya elfogadóhely! A kedvezmény mértéke 10%!

csutka-kollazs5 csutka-disztargyak2 csutka-kollazs2